Μελ Γκίμπσον: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό τον Απρίλιο

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Μελ Γκίμπσον πέρασε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο έπειτα από διάγνωση η οποία έδειξε ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπως επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποί του.

Μιλώντας στην Daily Telegraph Australia, ο εκπρόσωπός του ανέφερε: «Έδειξε θετικός στο τεστ τον Απρίλιο και πέρασε τουλάχιστον μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Θεραπεύτηκε με το φάρμακο Remdesivir, ενώ ήταν στο νοσοκομείο, και από τότε είναι αρνητικός στα τεστ τα οποία έχει υποβληθεί».


 
 

Οι ειδήσεις για την νοσηλεία του 64χρονου Γκίμπσον παρουσιάζονται ένα μήνα μετά την αντίδρασή του στους ισχυρισμούς της ηθοποιού Γουινόνα Ράιντερ η οποία τον κατηγόρησε για ομοφοβία και αντισημιτισμό.

Ο Μελ Γκίμπσον, από την πλευρά του, δήλωσε ότι η 48χρονη ηθοποιός διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και αρνήθηκε τις κατηγορίες.


 
 

Στους γνωστούς καλλιτέχνες οι οποίοι διαγνώστηκαν  θετικοί στον κορωνοϊό και τον ξεπέρασαν συγκαταλέγονται οι: Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Ίντρις Έλμπα, Μαριάν Φέιθφουλ και Όλγα Κιριλένκο.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης