Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: «Γνωστοί και άγνωστοι θησαυροί» από τη Τιάνγουα Γιανγκ

Μία από τις ακμαιότερες σολίστ του βιολιού στον κόσμο, η διεθνούς φήμης Κινέζα βιολονίστα Τιάνγουα Γιανγκ επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, για να συμπράξει και πάλι με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ), για μια και μοναδική βραδιά, με τίτλο «Γνωστοί και άγνωστοι θησαυροί ΙΙΙ», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Το πρόγραμμα της συναυλίας, η οποία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, περιλαμβάνει ένα ακόμα απαιτητικό έργο του βιολιστικού ρεπερτορίου, το Κοντσέρτο του Μπέντζαμιν Μπρίτεν, την Έβδομη Συμφωνία του Μπετόβεν και την «Εισαγωγή, σκέρτσο και φινάλε» του Σούμαν. Την ΚΟΑ θα διευθύνει ο Στέφανος Τσιαλής. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7.45 το βράδυ, με εισαγωγική ομιλία από τον Χαράλαμπο Γωγιό.

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - Αθήνα, τηλ.: 210 7282000.Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 25 ευρώ, Α΄ ζώνη: 15 ευρώ, Β΄ και Γ΄ ζώνη: 10 ευρώ, εκπτωτικό: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία Μεγάρου, εκδοτήρια Μεγάρου: Ομήρου 8 - Αθήνα, τηλεφωνικά: 210 7282333, ηλεκτρονικά: megaron.gr.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης