Η Ρόμι Σνάϊντερ τελίκά δεν αυτοκτόνησε βεβαιώνει φίλη της

Ρόμι Σνάίντερ

Το μυστήριο του θανάτου της Ρόμι Σνάιντερ καλά κρατεί. Η διάσημη ηθοποιός Ρόμι Σνάιντερ που απεβίωσε το 1982, πριν από τριάντα έτη, «δεν αυτοκτόνησε», δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα «Λε Παριζιέν» μια στενή φίλη της ηθοποιού, η σχεδιάστρια μόδας Κλοντ Πετίν.

Η Πετίν εξήγησε με συνέντευξή της στην παρισινή εφημερίδα ότι «αποχωρίστηκε την φίλη της στη διάρκεια της νύκτας, αφού την είχε συνοδέψει στο διαμέρισμά της όπου συνομίλησαν περίπου μιάν ώρα, στο τέλος της συνάντησης που οι δύο γυναίκες είχαν παρουσία των ερωτικών συντρόφων τους. Ο κουνιάδος της Πετίν, ο Λοράν Πετίν, υπήρξε ο τελευταίος ερωτικός σύντροφος για την Ρόμι Σνάιντερ.

Αφηγείται, λοιπόν, η Κλοντ Πετίν στην 'Λε Παριζιέν' :

"Υπέκυψε η Ρόμι σε ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο, χωρίς να έχει καταναλώσει προηγούμενα κανένα δηλητήριο, όπως άλλωστε το απέδειξε η νεκροψία...όμως και ο πρώτος αστυνομικός, που έφθασε επι τόπου, κατέληξε ότι «ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια».

"Μπροστά μου, ήπιε νερό η Ρόμι, από τη μπουκάλα με το εμφιαλωμένο που είχε σπίτι της. Βεβαιώνω : δεν έπινε αλκοόλ πια, μού μιλούσε χαρούμενη, επειδή το περιοδικό VSD (Παρασκευή + Σαββατοκύριακο) επρόκειτο να τής αφιερώσει το εξώφυλλό του με τον 'ηχηρό' τίτλο «Η πιό σαγηνευτική γυναίκα της χρονιάς».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης