Διακοπή πρωταθλήματος ή αποχώρηση ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ; Τελικά στοπ στο κύπελλο

Η Θάτσερ απαγόρευσε την έξοδο των αγγλικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης και 5 χρόνια μετά ο χουλιγκανισμός είχε εξαφανιστεί οριστοικά από τα γήπεδα (πλακώνονται στις... παμπ και τους δρόμους πάντως)

Στην Ελλάδα την διακοπή του πρωταθλήματος εισηγήθηκε ο Σταύρος Κοντονής στον Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο παλλά τελικά δεν θα γίνει το κύπελλο.

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου είχαμε διακοπή στο 89ο λεπτό, οδηγεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε αυτή την κίνηση, με το μπαλάκι να περνάει στα χέρια του πρωθυπουργού.

Σε περίπτωση που δεν αποφασιστεί η διακοπή του πρωταθλήματος, πρόθεση του κ.Κοντονή είναι να υπάρξει ευρεία σύσκεψη ανάμεσα σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Λίγκα και ομάδων) παρουσία και της Κυβέρνησης αλλά και των UEFA και FIFA.

Να σημειωθεί ότι αρχική σκέψη από τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ήταν η άμεση αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ωστόσο η πρόθεση του Σταύρου Κοντονή ώθησε τις παραπάνω ΠΑΕ να αφήσουν για την ώρα στην άκρη αυτή τη σκέψη.

Πάντως αν αποχωρήσουν ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ θα υπάρξει σίγουρα εξυγίανση το παρασκήνιο μόνο έτσι ίσως νικηθεί.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης