Έφτασε στην Ελλάδα το συνδρομητικό κανάλι - γίγας Netflix

Το παγκόσμιο συνδρομητικό κανάλι Netflix, επεκτάθηκε σε 130 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για ένα μήνα σειρές και ταινίες και να εγγραφούν στην υπηρεσία πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή (7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη και 9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ το μήνα για ultra HD και ταυτόχρονα προβολή σε τέσσερις οθόνες).

με λίγα λόγια το νέο κανάλι είναι πολύ πιο συμφέρον από την συνδρομητική τηλεόραση (που πάντως έχει και τον αθλητισμό), ενώ συντρίβει οριστικά τα videoclub.

Στο Netflix οι πρωτότυπες σειρές κυκλοφορούν ολόκληρες τις σεζόν τους μονομιάς και αυτές είναι διαθέσιμες στον τηλεθεατή οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, τάμπλετ, smartphone ή τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο).

Το Netflix ανακοίνωσε την Τετάρτη την επέκταση των υπηρεσιών του, σχεδόν  σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πάντως, η πολυπληθής Κίνα παραμένει εκτός του χάρτη της υπηρεσίας, ενώ σε χώρες όπως η Ρωσία και η Τουρκία, η παροχή του Netflix, γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης