Το σχέδιο κινδυνολογίας ξεκίνησε με ομιλίες, δημοσιεύματα και εκπομπές - (Με ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζουμε)

Το σχέδιο τρομοκράτησης των πολιτών εν όψει των πιθανών εκλογών ξεκίνησε. Τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν κάνει σημαία δημοσιεύματα τους Διεθνούς Τύπου, που μιλούν ακόμη και για πιθανότητα εξόδου από το ευρώ. Ο ίδος ο πρωθυπουργός θα πει: "Οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές οι αγορές δεν θέλουν εκλογές, τα χρηματιστήρια πέφτουν γιατί φοβούνται τα σχέδια της αντιπολίτευσης».

Το σχέδιο έχει διπλό στόχο. Ο πρώτος στόχος είναι να βρεθούν οι 180 μέσα από το περιβάλλον επερχόμενης καταστροφής που ήδη συνθέτουν. Ο δεύτερος στόχος είναι, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος, τότε να διεκδικηθεί μέσα από την κινδυνολογία η νίκη στις κάλπες.

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΣΕΕ, ο κ. Σαμαράς βεβαίωσε πως η τυχόν επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές θα εγείρει κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας το ευρώ, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την...  «ομαλότητα».

Την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος βρισκόταν στη Γερμανία σε επίσκεψη στον Σόιμπλε ώστε να ακουστεί ότι: "η προληπτική γραμμή στήριξης είναι εξασφαλισμένη για την Ελλάδα αρκεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αξιολόγηση της τρόικας που θα σημάνει και το τέλος του ευρωπαϊκού σκέλους του προγράμματος".

Τέλος έγινε γνωστό ότι στις 7 το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μέχρι αυτή την σιγμή, η κυβέρνηση έχει 170-171 βουλευτες και φαντάζει σχεδόν αδύνατον να βρεί τους υπόλοιπους.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τον κ. Δήμα ως μία υποψηφιότητα από την οποία λείπουν τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα συμβόλιζαν μία προσπάθεια προσέγγισης βουλευτών από χώρους εκτός της ΝΔ. Θεωρούν ότι πάμε σε εκλογές οπότε:

α) Ετοιμάζουν το παλισιο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές (Θα ζητηθεί χρονική παράτση) και

β) Εντός των ημερών αναμένεται να δοθούν εντολές ακόμη και για την προπαρασκευή των πρώτων νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης