ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει επιχειρήματα ο Σαμαράς, γι' αυτό δεν θέλει ντιμπέιτ

«Ο κ. Σαμαράς φοβάται ένα ντιμπέιτ γιατί αναγνωρίζει ότι δεν έχει τα κατάλληλα επιχειρήματα» αυτό υποστήριξε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και συνέχισε λέγοντας πως ο Πρωθυπουργός βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επικαιροποιημένο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του. Βάση του θα είναι τα όσα είχε εξαγγείλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΔΕΘ. Στην Κουμουνδούρου δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση του προγράμματος και εκτιμούν πως θα έχει τον ίδιο και μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, σε σχέση με εκείνο στη Θεσσαλονίκη. 

Λίγες ώρες νωρίτερα από το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος, συνεδριάζει και η Κεντρική Επιτροπή, που θα συζητήσει την πολιτική συμμαχιών και την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, τα οποία δεν πρόκειται να κλείσουν, αλλά στόχος είναι να γίνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Πολιτικός στόχος είναι από την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει ολοκληρώσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την προετοιμασία και να αρχίσει την τελική φάση του εκλογικού του αγώνα. Κομματικές πηγές σημειώνουν ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ θα αυξηθεί σημαντικά μετά το Διαρκές Συνέδριο και εκφράζουν αισιοδοξία για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης