Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ - Η κυβέρνηση δεν έχει τους 180 εκτιμά

Έτοιμοι για εκλογές δηλώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ηγεσία του κόμματος εξακολουθεί να εκτιμά πως είναι «άπιαστος» ο στόχος για τη διαμόρφωση προεδρικής πλειοψηφίας και ότι συνεπώς η χώρα οδηγείται σε πρόωρες κάλπες το αργότερο στα μέσα Ιανουαρίου.

«Είμαστε πλέον σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα. Αλλά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα σενάρια, όπως η καταστροφολογία, οι πιέσεις και οι επιθέσεις των αγορών. Η κυβέρνηση δεν έχει τους 180 βουλευτές, αν και εμείς δεν εφησυχάζουμε» δηλώσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Το απόγευμα σήμερα, μάλιστα, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ εκτιμάται ότι θα ανοίξει και επισήμως η συζήτηση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Χτες, η ΠΓ του κόμματος, υπό την προεδρία του Δ. Βίτσα, συζήτησε για τις εμφανίσεις των στελεχών στα ΜΜΕ, την ανάγκη κοινής γραμμής στις δημόσιες τοποθετήσεις τους κοκ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τέλος, έχει αποφασίσει να μην μπει σε ονοματολογία ως προς την πρότασή του για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έχοντας μόνο θετικά σχόλια για τον Σταύρο Δήμα, θα τονίζει πως θα καταθέσει την πρότασή του μετά τις κάλπες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης