Σαμαράς: Σε απόγνωση και πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ

Φουντώνει η ένταση μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιλέξει να "σφυροκοπά" καθημερινά τον Α. Τσίπρα. Κατά την προεκλογική ομιλία στην Κομοτηνή ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αμηχανία, σε πανικό. Οργανώνει συνέδρια και παρασυνέδρια. Προσπαθεί να μαζέψει τα στελέχη του που λένε άλλα αντί άλλων. Βρίσκεται σε απόγνωση γιατί βλέπει τη διαφορά στις δημοσκοπήσεις να εκμηδενίζεται και για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν το φάσμα της ήττας τους»

«Το άρθρο 60 του Συντάγματος ορίζει ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης και ψηφίζουν κατά συνείδηση», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: 

«Με την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε τη συνείδηση του βουλευτή. Οι έδρες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιοκτησία του κόμματος! Αν είναι δυνατόν! Πρώτα το κόμμα και μετά η Δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ; Οι Έλληνες θέλουμε να μείνουμε στην Ευρώπη και δεν θα μετακομίσουμε στη Βόρεια Κορέα επειδή το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ!».

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δει τις ξένες προειδοποιήσεις για Grexit, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκάλεσε και παρατήρησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα ζάρια τα συμφέροντα της πατρίδας. Σπρώχνει τη χώρα στον γκρεμό. Η άρνηση πληρωμής των δανείων είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας και ο ασφαλέστερος δρόμος για να βγει κανείς από το ευρώ. Χωρίς κανόνες ευρώ δεν υπάρχει. Ας αφήσουν το παραμύθι ότι εμείς κινδυνολογούμε. Εμείς δεν παίζουμε με τις τύχες της πατρίδας, τις τύχες του ελληνικού λαού».

Επίσης ο κ. Σαμαράς τοποθετήθηκε και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους μετανάστες. Χαρακτήρισε «αδιανόητο» το γεγονός ότι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να τους δίνει ιθαγένεια, ασφαλιστική κάλυψη και νοσοκομειακή περίθαλψη, αν χρειαστεί, αλλά με τι χρήματα;, αναρωτήθηκε και υπεραμύνθηκε του φράκτη αποτροπής εισόδου μεταναστών στον Έβρο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης