Πώς ο κ. Καλογρίτσας θα στήσει ένα κανάλι 400 στελεχών όταν του σφραγίζονται επιταγές ολίγων χιλιάδων ευρώ και έχει απλήρωτους τους πάντες;

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον κ. Καλογρίτσα. Την χρονική στιγμή που εμφανίστηκε να διεκδικεί τηλεοπτική άδεια ποντάροντας μάλιστα με 53 εκατ. ευρώ, α) Σφραγίζονται η μία πίσω από την άλλη επιταγές της εταιρείας του "Τοξότης ΑΕ" για ποσά περί τα 4.000 ευρώ η κάθε μία, οι οποίες μάλιστα δεν πληρώνονται ούτε στις επόμενες 30 ημέρες και πάνε Τειρεσία! β) Όπου η εταιρεία έχει εργολαβίες όλοι είναι απλήρωτοι από έναν έως πέντε μήνες.

Ακόμη πολλά από τα έργα που έχει αναλάβει είναι σε ακινησία. Στο σημείο αυτό είναι εντυπωσιακό ότι ο κ. Καλογρίτσας σιγεί.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Καλογρίτσας ΚΛΗΘΗΚΕ από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει κανάλι με την υπόσχεση ότι θα χρηματοδοτηθεί αδρά. Έτσι από δάνεια 10 εκατ. ευρώ που είχε μέχρι τότε, απογειώθηκε στα 130 εκατ. ευρώ περίπου, αλλά και πάλι δεν... έχει να πληρώσει.

Ακόμα πιο εξωφρενικά είναι ότι πήρε εντελώς προκλητικά άλλα 15 εκατ. ευρώ δανεικά - πάντα από την Τράπεζα Αττικής - για να καταθέσει προφανώς το παράβολο των 3.000.000 ευρώ και την (υπολογιζόμενη) πρώτη δόση.

Τα παραπάνω έχουν και συνέχεια. Αν ο κ. Καλογρίτσας καταθέσει την Δευτέρα την πρώτη δόση ((ενώ του σφραγίζονται επιταγές και έχει απλήρωτους εργάτες και προμηθευτές) που θα βρεί τα υπόλοιπα χρήματα που χρειάζονται για να στηθεί ένα κανάλι; Μιλάμε για 30 εκατ. ευρώ να το στήσει, 400 εργαζόμενους με πλήρεις μισθούς χώρια οι επόμενες δόσεις!

Τέλος ο κ. Παππάς υπέπεσε σε πρωτοφανή γκάφα όταν στην Βουλή υπερασπίστηκε τα λεγόμενα (ξένα) βοσκοτόπια της Ιθάκης που ο κ. Καλογρίτσας έχει σαν εγγύηση για το πόθεν έσχες του, λέγοντας ότι η έκταση αυτή έχει περιγραφεί ως μια μοναδική επένδυση που πρέπει να προχωρήσει.

Ο κ. Παππάς μπέρδεψε την εν λόγω έκταση με... διπλανή όπου Αυστραλοί έχουν έτοιμο επενδυτικό σχέδιο 1 δισ. ευρώ και εδώ και τρία χρόνια περιμένουν το κράτος για να την ξεκινήσουν...

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης