Πολιτική ρελάνς Βενιζέλου για ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ μέσω συνεδρίου κάποιας...Δημοκρατικής Παράταξης

Το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει την αυτονομία του, το όνομα και τα σύμβολα του, (αλλά θα ενταχθεί σε έναν μεγαλύτερο φορέα που θα ονομάζεται Δημοκρατική Παράταξη;). Αυτό θα αποσαφηνίσει ο πρόεδρός του κ. Ε. Βενιζέλος στο διήμερο συνέδριο της... Δημοκρατικής Παράταξης που θα γίνει τέλη Ιανουαρίου.

Το ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια ανάκαμψης (έχει διαρκώς μονοψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις) μηχανεύεται τακτικισμούς για να επανακάμψε ενώ θα έπρεπε πολυ απλά να επικοινωνήσει με την βάση του, να αφουγκαραστεί τους πόθους και τα προβλήματά της και να την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ πολιτικά (και πρώτα από όλα στη Βουλή).

Σήμερα Σάββατο, ξεκινά προσυνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας στην Αθηναίδα. Πρόκειται για διήμερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για την προετοιμασία του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία  διαλόγου με τις νέες νομαρχιακές επιτροπές της παράταξης και ενσωματωθούν στις τελικές αποφάσεις και οι προτάσεις που θα καταθέσουν.

Το Νοέμβριο κλιμάκια στελεχών από το ΠαΣοΚ και τις Κινήσεις θα πραγματοποιήσουν περιοδείες   και τον Δεκέμβριο θα γίνουν ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης