Πετάνε εκατομμύρια με τη ΝΕΡΙΤ

Εργαζόμενοι απλήρωτοι (νυν απολυμένοι) και μερικά εκατομμύρια ευρώ χαμένα από την διαφήμιση μετρά η ΝΕΡΙΤ. μετα την απάνθρωπη πράξη κλεισίματος της ΕΡΤ, που έγινε μόνο για να βρουν... απολυμένους που ζήταγε η τρόικα. 

Για τους εργαζόμενους έχουν δοθεί 30 εκατομμύρια ευρώ στους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Για τα υπόλοιπα σκέπτονται αν θα υπολογιστούν οι αποζημιώσεις βάσει ενιαίου μισθολογίου. Το οποίο μισθόλογιο, δεν είχε εφαρμοσθεί στην ΕΡΤ. Επίσης δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις για τις άδειες των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ.

Ακόμη η διαφημιστική δαπάνη για τα τρία κανάλια της ΕΡΤ έπιασε τα δωδεκάμισι εκατομμύρια ευρώ το 2012, ενώ το 2013 η συνολική διαφημιστική δαπάνη των καναλιών της ΕΡΤ και του καναλιού της Δ.Τ. ίσα ίσα πέρασε τα πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ.

Αν υπολογίσουμε ότι η περυσινή χρονιά ήταν χρονιά ανόδου των εσόδων για τους τηλεοπτικούς διαύλους, τότε ισοφαρίζεται η καλή χρονιά του 2012 για την ΕΡΤ λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και μετράμε μια απώλεια διαφημιστική γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης