Ο σιωπηλός κ. Καρατζαφέρης ροκανίζει χρόνο (για να παζαρέψει σε συνθήκες αδιαφορίας)

Ο λαλίστατος μέχρι πρότινος κ. Καρατζαφέρης, ο έχων άποψη για κάθε τι, ο γνωρίζων διαχρονικά την πάσαν αλήθεια, έχει σιωπήσει εντελώς μετά την αποκάλυψη ότι σε λογαριασμούς του εισέπραξε ποσά από εταιρείες εξοπλισμών.

Η πρώτη του δήλωση τότε, ήτσν ότι πίσω από την υπόθεση είναι η ΝΔ η οποία διαρκώς τον κυνηγά για να του αποσπάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ. Στη συνέχεια στελέχη του μέσα από το κανάλι του ξεκίνησαν έναν αγώνα υπέρ του θυμίζοντας τις δωρεές που έχει κλάνει το κόμμα σε Δήμους, νοσοκομεία και ανήμπορους. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι δεν εμφανιζόταν ούτε στη δική του εκπομπή (έπαιζαν επαναλήψεις).

Με δεδομένο ότι η σιωπή Καρατζαφέρη σαρώνεται καθημερινά από χιλιάδες σχόλια απαξίωσής του στο Διαδίκτυο, αποφάσισε να βγεί "να  πει κάτι". Ιδού τι είπε τελικά, στην εκπομπή του:

"Είναι θέμα τιμής, έχουν μπλέξει ετερόκλητα, αίολα πράγματα.Θα δώσω τη μάχη για την αξιοπρέπεια. Βεβαιώνω όλους ότι αυτή η βρωμιά με τη μίζα, θα πέσει, δεν ισχύει". Δεν πρόσφερε κανένα απολύτως στοιχείο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του δηλαδή.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Όσοι έχουν αναλύσει το τίποτα του κ. Καρατζαφέρη γνωρίζουν ότι είναι ένας άριστος μαχητής του παρασκηνίου. Στο προσκήνιο πέραν του λαίκισμού δεν έχει τίποτε να πει. Εκτιμάται λοιπόν ότι η τακτική του είναι:

α) Να κερδίσει χρόνο ώστε το θέμα να "κλατσει", να σκεπαστεί από επόμενα της τσχύτατης έτσι κι αλλιώς επικαιρότητας.

β) Να ξεκινήσει τα παζάρι με την κυβέρνηση ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή τύχη. (Και μόνο να πάει το θέμα στις καλένδες είναι καλό σε πρώτη φάση).

Ο κ. Κατατζαφέρης έχει όπλα.Πρώτον ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Και δεύτερον μπορεί να "βουλιάξει" ττον ΛΑΟΣ υπέρ της ΝΔ..

Που έχει δίκιο ο κ. Καρατζαφέρης; Ότι κάθε συνεννόηση πρέπει να γίνει "όσο πιο αργότερα γίνεται" για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Τώρα θέλει μόνο χρόνο και δεν μιλά ούτε ο ίδιος για να μην υποδαυλίζει νεώτερες συζητήσεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης