Ο κ. Σαμαράς ενημερώνει τις αγορές ότι η Ελλάδα βουλιάζει

Ελληνική μοναδικότητα: Ο πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής χώρας να ενημερώνει τις αγορές ότι σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία η αντιπολίτευση, η χώρα θα καταστραφεί βγαίνοντας και από το ευρώ! Η πρωτοφανής αυτή τακτική αποβουλιάζει το Χρηματιστήριο όπου ο γενικός Δείκτης έκλεισε στις 827,98  μονάδες σημειώνοντας νεα μεγάλη πτώση 7,35%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 180,27  εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν όπως - όπως. Επιπλέον δίνει τροφή στα Διεθνή ΜΜΕ να κινδυνολογήσουν και αυτά περιγράφοντας μια ακυβέρνητη Ελλάδα σε πολιτικό χάος.

"Φτύσαμε αίμα να φύγει από το στόμα των ξένων και των αγορών το Grexit και ο ΣΥΡΙΖΑ το ξαναφέρνει στο στόμα τους» είναι η δήλωση Σαμαρά (από ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ) που παίζουν όλα τα κανάλια με ένταση.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ακόμη ότι όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας παραβιάζουν το... Σύνταγμα και οδηγούν αυτοί, τη χώρα στο χάος!

Άλλες απίθανες ατάκες του πανικόβλητου κ. Σαμαρά είναι: «Εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ολέθριο για τον τόπο». «Μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται ως βεβαιότητα καταστροφής για τη χώρα από τους ξένους». «Πώς να μη φοβούνται όλοι, ότι η χώρα θα βγει από το ευρώ;». «Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται μετρήσεις, αλλά δεν βλέπει ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές». «Ο κόσμος θα τιμωρήσει όσους σύρουν τη χώρα σε εκλογές».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Ιδού τι απαντά στα παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ: "... Με ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας, από αυτά που μας έχει συνηθίσει εξάλλου, ο πρωθυπουργός ελπίζει ότι θα συσπειρώσει έστω τους δικούς του βουλευτές για την ψήφιση Προέδρου. Δεν διστάζει να παρακαλά τις αγορές για να επιτεθούν στη χώρα.

Είναι πολύ γελασμένος, όμως, αν θεωρεί ότι με το ξαναζεσταμένο φαγητό της εξόδου από την ευρωζώνη, θα τρομοκρατήσει την κοινωνία που ασφυκτιά από την αντικοινωνική πολιτική του μνημονίου..."

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης