Νικολόπουλος:Μέχρι να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τον Χριστόδουλο δεν θα ησυχάσουμε!

 

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ

ΠΟΥ ΕΠΕΣΠΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ

Την έντονη και διάχυτη αμφιβολία για τις συνθήκες που συνόδεψαν την κοίμιση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αναζωπυρώνει με αποκαλυπτική ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Μια συνταρακτική τοποθέτηση διαπρεπούς Ιάπωνα επιστήμονα έδωσε το ερέθισμα στον Χριστιανοδημοκράτη βουλευτή για «αναψηλάφιση» των μυστηριωδών αιτίων της κοίμησης του πεφωτισμένου και λαοφιλούς Ιεράρχη.

Ο διάσημος Ιάπωνας ογκολόγος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Σωτήρη Τζούμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», είπε για τους δύο πρωτογενείς όγκους του Χριστόδουλου ότι «τέτοια μορφώματα τα συναντάμε μόνο σε θύματα μυστικών υπηρεσιών»!

Στην ερώτησή του ο ανεξάρτητος βουλευτής υπενθυμίζει ότι κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Αραφάτ και ο Οζάλ έφυγαν με την εντύπωση ότι ήταν φυσιολογικός ο θάνατός τους, όμως αποκαλύφθηκε μετά από πολλά χρόνια, όταν έγινε η εκταφή τους, ότι βρέθηκαν ίχνη δηλητηρίου!

«ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ»

Επί του προκειμένου, ο Νίκος Νικολόπουλος παρατηρεί:

«Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου Εθνικού Ηγέτη, ενός Άνδρα που σε πολλούς φέρνει στο μυαλό περιπτώσεις όπως: o Γιασέρ Αραφάτ, ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο  Ούγκο Τσάβες, ο Τουργκούτ Οζάλ.  Περιπτώσεις που συμπτωματικά ή μη, παρόμοιες καταστάσεις ραγδαίας κι ανίατης ασθένειας αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν όλοι τους.

Ηγέτες που προσπάθησαν να αλλάξουν τη μοίρα των Εθνών τους, που αντέδρασαν και δεν συμβιβάστηκαν, που ενόχλησαν τα κατεστημένα συμφέροντα και τα φερέφωνα τους.

Τέτοιος Άνδρας ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος».

Εξάλλου, ο ασυμβίβαστος βουλευτής φέρνει στη μνήμη μας το… κενό που «καταγράφεται» στο πιστοποιητικό της εκδημίας του μακαριστού Αρχιεπίσκοπου. Με το γνωστό πείσμα του στην αναζήτηση της αλήθειας, είχε αποσπάσει σε παλαιότερη ερώτησή του την εξής ελλιπή απάντηση από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Παναγιώτη Ρουπακιώτη:

«Η Υπηρεσία δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, ο οποίος γνώριζε τη νόσο και την πορεία της».

«Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»

Αναφερόμενος στην σκοπιμότητα της κοινοβουλευτικής παρέμβασής του, ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε:

«Ζούμε σε μια εποχή όπου ο ελληνισμός αναζητάει «οδοδείκτες» και θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη η απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνες τις ισχυρές προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας, που με τη διδαχή και το παράδειγμά τους επεδίωξαν την αναβάπτιση του λαού μας στα ακατάλυτα και προαιώνια πρότυπα της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας. Μία από αυτές, ήταν και ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως μια ηγετική, μα συνάμα και επαναστατική μορφή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. 

Είναι γνωστόν και παραδεδεγμένο ότι η έντονη προσωπικότητα του Ιεράρχη Χριστόδουλου ενοχλούσε σφόδρα πολλά κέντρα διαμόρφωσης-συμμόρφωσης της Κοινής Γνώμης, εγχώρια και ξένα συμφέροντα».

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»

Ακολούθως, ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει:

 «Αξίζει να διαβάσει κανείς τα σχόλια στο διαδίκτυο μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σ. Τζούμα, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» σχετικά με τα αίτια θανάτου του Μακαριστού Χριστοδούλου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Μέχρι σήμερα πολλές δημόσιες συζητήσεις έγιναν για τον επιθετικό καρκίνο που χτύπησε τον Μακαριστό, όμως κανείς μα κανείς Έλληνας ή ξένος δεν πίστευε  πως δεν είχε γίνει νεκροψία και νεκροτομή από την επίσημη Υπηρεσία της Πολιτείας ή πως θα έχουν μείνει αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του!

Όταν όμως δίνονται επίσημες απαντήσεις στη Βουλή, που υπογράφει ο αρμόδιος Υπουργός και διαπιστώνει  πως σε αδιευκρίνιστα αίτια αποδίδει τον θάνατο του Μακαριστού Χριστόδουλου η αρμόδια Ιατροδικαστική «Υπηρεσία Αθηνών», αποκαλύπτοντας ότι έτσι ουδέποτε έγινε στη σορό νεκροψία – νεκροτομή, τίθεται το ερώτημα, γιατί δεν έγινε»;

«ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ»

Ολοκληρώνοντας την δήλωσή του, ο Νίκος Νικολόπουλος προτρέπει τον Πρωθυπουργό να προσέλθει στην Εθνική Αντιπροσωπεία, καθώς και οι αρμόδιοι Υπουργοί και να απαντήσουν εάν θα ζητήσουν από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται για να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει για την αιτία θανάτου του.

Τα ερωτήματα του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είναι τα εξής:

1.Θα προβούν οι Αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας στο άνοιγμα της υπόθεσης και στα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται για να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει για την αιτία θανάτου του;

2. Θα ασχοληθούν με το άνοιγμα της υπόθεσης, εκτός από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες έρευνας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και από το Υπουργείο Εξωτερικών;

3. Τελικά ποιος, υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου;

4. Από τις 31/1/2013 που κατέθεσα την από (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6562/31-1-2013) σχετική ερώτηση τι έχουν πράξει οι αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές για το θέμα της διερεύνησης της υπόθεσης;

Σχετικά Links: https://www.dimokratianews.gr/content/90486/na-anoixei-tora-o-fakelos-hristodoyloy

Μέχρι να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τον Χριστόδουλο δεν θα ησυχάσουμε! https://youtu.be/7sW9w-ZJE8A

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης