ΝΔ: Αλλάζει υπέρ μας το κλίμα - Στον Έβρο σήμερα ο Σαμαράς

Την αλλαγή του κλίματος υπέρ της ΝΔ τονίζουν συνεχώς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως οι καθημερινές δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία αποκαλύπτουν την «κρυφή ατζέντα» του Α. Τσίπρα.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν πως όλες οι δημοσκοπήσεις «φανερές – μυστικές» δείχνουν ότι η ΝΔ έχει πλησιάσει αρκετά τον ΣΥΡΙΖΑ και αναμένουν το επόμενο διάστημα η διαφορά να κλείσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο συστημικά ΜΜΕ έχουν ήδη απογοητευτεί γράφοντας ότι η σύγκριση δυο εκδηλώσεων (Σαμαρα στην Λάρισα και Τσίπρα στο Ταε Κβο Ντο) δεν μπορούσαν να συγκριθούν.

Στη ΝΔ θα συνεχίσουν να περνούν από «κόσκινο» τις δηλώσεις που γίνονται από κομματικά στελέχη με στόχο να αναδείξουν τις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις που επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου – όπως λένε – να πληροφορηθούν οι πολίτες τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει για την πορεία της οικονομίας μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αισιόδοξος για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από τις Καστανιές του Έβρου, από όπου άρχισε τη διήμερη περιοδεία του στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Καβάλας. Σε ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης, ο κ. Σαμαράς απάντησε: "Είμαι αισιόδοξος, βεβαίως".

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία, στις Καστανιές, όπου τον υποδέχθηκαν ο υποστράτηγος Αντώνιος Βιτετζάκης και ο ταξίαρχος Ιωάννης Μακρής.

Χαιρέτησε προσωπικά έναν - έναν τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο και στη συνέχεια προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης