Και τώρα... καθησυχάζουμε - Η νέα τακτική ΣΥΡΙΖΑ (από τη ΔΕΘ)

Το νέο σύστημα είναι ο βαθύς... καθησυχασμός. Η κυβέρνηση στην ΔΕΘ αλλά ο κ. Τσίπρας στη συνένετευξηπου έδωσε με μειλίχιο κατρόπο και υπερβολική ηρεμία προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα του "όλα καλά". Τα δύσκολα πέρσαν, οι επενδύσεις έρχονται, η κοινωνία συνέρχεται και άλλα συναφή.

Δεν το λένε με πειστικά στοιχεία (δεν υπάρχουν) το υποστηρίζουν με τον θεατρινισμό μιας ανύπαρκατης ανακούφισης που πρωτίστως την "βιώνουν" οι ίδιοι...

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου (γιατί να τον κάνει αφού όλα πάνε καλά;) ενώ, ως προς το χρόνο των εκλογών, έδωσε την "αυτονόητη" απάντηση ότι αυτές θα γίνουν στο τέλος της θητείας. 

Η ΝΔ αντέδρασε λέγοντας ότι δεν υπήρξε από την πλευρά Τσίπρα καμία αναφορά για τα 100 δις που φόρτωσε στους πολίτες, τους νέους φόρους και τις περικοπές των συντάξεων, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τα capital controls, τις ομαδικές απολύσεις, τη γενιά των 360 ευρώ, τη μείωση του αφορολόγητου, τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές, τα τεράστια χρέη του Κράτους στους ιδιώτες, την κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων, την έλλειψη συνθηκών ασφάλειας των πολιτών, την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, τη διαπλοκή, τις συζητήσεις του Υπουργού Άμυνας με ισοβίτη για ναρκωτικά, και τέλος, τις Πανελλήνιες εξετάσεις που θα καταργούσε».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης