Κάποια στιγμή ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει την Ελλάδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι την παρέλαβε - Δυο εγκλήματα

Από το 2010 μέχρι σήμερα οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκαναν ρεσιτάλ λαθών. Το πολιτικό σύστημα πουλούσε ψέμματα στους δανειστές, ψέμματα στους πολίτες, ψέμματα στην διεθνή κοινότητα. Πήραν απίστευτα κακές αποφάσεις που οδηγούν την Ελλάδα στα χειρότερα. Πρόσκαιρα δημιουργήθηκε μια περίοδος ανακωχής με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον κ. Σαμαρά. Πώς;

Ο σούπερ αντιμνημονιακός Σαμαράς έγινε σε μια ημέρα μνημονιακός προς ικανοποίηση των δανειστών. Έκλεισε αμέσως το μέτωπο με τους δανειστές λέγοντας "ναι" σε όλα και άρχισε να ασχολείται με το εσωτερικό της χώρας για να παραμείνει στην εξουσία.

Στην προσπάθειά του να επιβιώσει πολιτικά ο κ. Σαμαράς κατέφυγε στο εμπόριο ελπίδας αλλά δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο για την ανάπτυξη τηςε χώρας. Με υπερφορολόγηση και φορολογικούς κανόνες που αλλάζουν κάθε μέρα, με διαφθορά και με γραφειοκρατία, η χώρα συνεχίζει να βουλιάζει χωρίς καμία ελπίδα.

Στην προσπάθειά του να παραμείνει στην εξουσία ο κ. Σαμαράς κάνει ωστόσο ΔΥΟ κορυφαία λάθη που καταστρέφουν σαν μεταστατικός καρκίνος την ελληνική κοινωνία.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ λάθος είναι ένα πραγματικό έγκλημα της κυβέρνησης Σαμαρά. Την φορολογία με τεκμήρια εν μέσω καταστροφικής κρίσης. "Κατάφερε" να προσθέσει 2.000.000 οφειλέτες που σήμερα έχουν καταχρεωθεί επί ανύπαρκτων εισοδημάτων. Αυτό θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία για πολλά χρόνια όταν η μισή Ελλάδα θα έχει οικονομικα παροπλιστεί και θα διώκεται ποινικά.

Τώρα κάνει ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ έγκλημα : Θα πάρει τα σπίττια των φτωχών. Ετοιμάζουν ΔΗΜΕΥΣΗ όλων των πρώτων κατοικιών των ανήμπορων Ελλήνων δανειοληπτών. Θα τους επιτρέψουν να μείνουν στα σπίτια τους για λίγο με επιδοτούμενο ενοίκιο. Και μετά θα βρεθούν στον δρόμο.

Η βαρβαρότηα δεν έχει όρια εδώ. Τσακίζουν τον ανήμπορο και κατεστραμμένο δασνειολήπτη, για να ενισχύσουν - πάλι - τον δυνατό, δηλαδή τις Τράπεζες. Και το κάνουν ενώ υπάρχει ο νόμος Κατσέλη που με έναν ΔΙΚΑΙΟ τρόπο σώζει τα σπίτια των ανθρώπων. Θα τον καταργήσουν και αυτόν.

Και έρχονται τα αμείλικτα ερωτήματα : Τι λέγει η αντιπολίτευση για όλα αυτά; Το... ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ, το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και όλοι οι υπόλοιποι; Να τους τα πάρουν; Τι λέγουν τα ΜΜΕ που με έναν πρόστυχο τρόπο περιγράφουν την μια καταστροφή πίσω από την άλλη, λες και συμβαίνουν σε μια άλλη χώρα στην πίσω πλευρά του πλανήτη;

Ο κ. Σαμαράς όταν θα παραδώσει την εξουσία θα παραδώσει την Ελλάδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι την παρέλαβε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης