Η κυβέρνηση ελέγχει τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στην καμπάνια "Μένουμε Σπίτι"

Η κυβέρνηση ελέγχει ένα - ένα τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στη διαφημισιτκή καμπάνια "Μένουμε Σπίτι", πριν προβεί στις πληρωμές τους, γι αυτό και δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμη τη λίστα με τα ποσά.

Μετά την ανάδειξη του θέματος σε  "μέγα σκάνδαλο" από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, φαίνεται ότι εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως υπάρχουν στη λίστα ανύπαρκτα Μέσα ή ΜΜΕ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις τότε είναι πιθανό να μην πληρωθούν.

Ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε στη Βουλή ότι η λίστα με τα ποσά θα δοθεί στη δημοσιότητα "όταν ολοκληρωθούν οι πληρωμές". Προφανώς, πριν από τις πληρωμές θα έχει γίνει ο έλεγχος που σας προαναφέραμε.

Τέλος, δεν είναι αλήθεια ο ισχυρισμός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα Μέσα έχουν πληρωθεί (οπότε πρέπει να δοθέι η λίστα). Απλώς σε ορισμένους έχει καταβληθεί ως προκαταβολή το 30%.

Τελευταίος που αναρωτήθηκε ο κ. Βίτσας που είπε: «Για ποιόν λόγο η κυβέρνηση δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ποσά που έδωσε για την καμπάνια «Μένουμε στο σπίτι»; Γιατί τα ελέγχουν είναι η απάντηση. Και δεν τα έχουν πληρώσει πριν λήξει ο έλεγχος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης