Ελβετοί : Έχουμε κατάθεση σε λογαριασμό της Σταμάτη

Η εταιρεία Bluebell κατέθεσε 500.000 ελβετικά φράγκα σε λογαριασμό της Σταμάτη στην τράπεζα UBS. Ο κ. Τσοχατζόπουλος αντέδρασε στην αποκάλυψη αυτή Ελβετών εισαγγελέων που τον ανακρίνουν και επέμεινε ότι δεν γνωρίζει. Προσπαθώντας να δώσει κάποια εξήγηση αναφέρθηκε σε κάποιο συγγενή του, χωρίς να τον κατονομάζει, υποστηρίζοντας ότι τροφοδότησε το λογαριασμό της Σταμάτη με 250.000 ελβετικά φράγκα με δικούς του πόρους.

Ο πρώην υπουργός επεξηγώντας το πως βρέθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό της γυναίκας του τόνισε ότι πρόκειται για χρήματα για ασφαλιστικό συμβόλαιο της συζύγου του που προήλθαν από ένα μέρος της δικής του ασφάλειας.

Σημειωτέον ότι οι λογαριασμοί της εταιρείας Bluebell (ιδιοκτησίας Ζήγρα), όπως έχει προκύψει από τη δικαστική έρευνα, τροφοδοτήθηκαν με χρήματα από λογαριασμούς του καταζητούμενου Fouad Al Zayat, που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της εταιρείας Drumilan, η οποία εμπλέκεται στη διακίνηση της μίζας για τα TOR-M1.

Πάντως ακόμα και έτσι δεν είναι βέβαιο ότι η κ. Σταμάτη γνώριζε τις κινήσεις στον λογαριασμό της αφού ο Τσοχατζόπουλος χειριζόταν κάθε τι.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης