Δώστε και τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεραπετρίτη (διαφημίσεις στα ΜΜΕ)

Άμεσα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την κατανομή των κονδυλίων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Είναι αυτονόητο ότι τα ποσά που δόθηκαν και που ήταν εξαιρετικά αναγκαία και κρίσιμα για την παρακίνηση των πολιτών να μείνουν στο σπίτι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, θα δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα.

Η χρονική υστέρηση που υπήρξε ως προς τη δημοσιοποίηση τους οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται επεξεργασία από το υπουργείο Οικονομικών όλων των εκταμιεύσεων και μόλις ολοκληρωθεί θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Βουλή.

Λίγο αργότερα, σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο μείζον πολιτικό θέμα είναι το γεγονός ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαιρεθεί το 95% των ΜΜΕ (κυρίως της περιφέρειας) και ποτέ δεν έγινε γνωστό αυτοί που μας λέγει ο ΣΥΡΙΖΑ: "Ποιοι πηραν πόσα και πότε". Ο κ. Γερπατερτ'ιτης οφέιλει να δημοσιοποιήσει και αυτά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης