ΔΟΛ: Δεν ζητάμε νέα δάνεια κ. Παππά

«Πώς, τολμούν κάποιοι να κατηγορούν την κυβέρνηση ενώ δεν έχουν να πουν κάτι για τον ιδιοκτήτη που είχε απλήρωτους τους εργαζόμενους, ενώ ακόμη και τώρα η ιδιοκτησία αρνείται να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των ιστορικών εφημερίδων».Πρόκειται για δ΄γλωση Νίκου Παππά.

Αναφέρθηκε επίσης σε εκείνους, που, όπως υποστήριξε, πιέζουν την Κυβέρνηση, να νομοθετήσει ώστε οι τράπεζες να συνεχίσουν να δανειοδοτούν. «Με τον τρόπο αυτό» είπε «θα δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ο ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης θα έχει "το απόλυτο κίνητρο", για να τα χρεοκοπεί».
Ο ΔΟΛ απάντησε πάντως:
"... Κανείς κ.Παππά δεν ζήτησε από τις τράπεζες να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το "Βήμα" και "Τα Νέα". Ούτε πολύ περισσότερο να χαρίσουν τα δάνεια του ΔΟΛ στον εκδότη του. Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού είναι να απελευθερωθεί ένας λογαριασμός, ώστε τα χρήματα από τις πωλήσεις των εντύπων να μπορούν να στηρίξουν την έκδοση τους μέχρις ότου το δικαστήριο επικυρώσει τον ορισμό του ειδικού διαχειριστή.
Δεν ζητήσαμε να κάνουμε δουλειές ούτε με τα χρήματα του ελληνικού λαού, ούτε κάποιων άλλων,ούτε πολύ περισσότερο μια ειδική μεταχείριση.Τα έσοδα από τη δική μας δουλειά απαιτούμε μέχρι να αποφασίσει ο εκκαθαριστής το μέλλον του ΔΟΛ...".
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης