Γνωστή η δράση της "Χρυσής Αυγής" τώρα "δένεται" και με βίντεο και άλλα στοιχεία

Όλοι γνωρίζουν την δράση της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν 1.000 περιστατικά βίας με επιθέσεις σε αλλοδαπούς ομοφυλόφυλους, σε καταστήματα. Υπάρχουν οργανωμένες νυχτερινές περιπολίες μοτουκλετιστών στους δρόμους με επισόσεις ξυλοδαρμών και εκφοβισμού. Όλα αυτά ήσαν αποτέλεσμα της ιδεολογίας της ομάδας Μιχαλολιάκου που είχε την εξουσία.

Τώρα, βίντεο από ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στα «τάγματα εφόδου» και εκπαίδευση με όπλα φαίνεται να περιέχεται στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής με υλικό που έφτασε από την Αντιτρομοκρατική από τα σπίτια τριών βουλευτών στις ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Ένα βίντεο, που προέρχεται από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των βουλευτών, δείχνει να παρευρίσκεται στα γυμνάσια ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ήδη κατηγορούμενος.

Οσκληρός δίσκος περιέχει αρχεία από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στικάκια ακόμα και τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες έχει γίνει άρση του απορρήτου, ενώ υπάρχουν και σβησμένα αρχεία που είχαν αναρτηθεί και έχει εντοπιστεί το πότε αφαιρέθηκαν.

Οι απολογίες των τριών βουλευτών θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2014 ώστε να ερευνηθεί πλήρως το υλικό. Αυτοί που θα απολογηθούν είναι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης