Βέμπερ: Ο Κυριάκος θα είναι ένας εξαιρετικός πρωθυπουργός

Την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνητου  στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη παρέσχε από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος θεωρεί ότι "οι επόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδ".

Ο Γερμανός πολιτικός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο αποκαλούσε συνεχώς «Κυριάκο», ενώ πρόσθεσε: «Γνωρίζω το πρόγραμμα της Ν.Δ. και πιστεύω σε αυτό. Ένα πράγμα μπορώ να σας πω με βεβαιότητα. Η φωνή του Κυριάκου στην Ευρώπη είναι ισχυρή. Έχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των ηγετών σε ολόκληρη την ένωσή μας και όλοι γνωρίζουν ότι όταν μιλάει ο Κυριάκος, στο μυαλό του έχει το καλό του ελληνικού λαού».

Ο κ. Βέμπερ είπα ακόμη: «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία όχι απλά θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές -και η νίκη θα είναι μεγάλη- αλλά πάνω από όλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας εξαιρετικός πρωθυπουργός».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης