" Αλλαγές προσώπων " ζητάει ο Βενιζέλος

βενιζελος, ανασχηματισμος,

Υπέρ ενός ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΕυάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στοMega αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για το πώς η κυβέρνηση θα πορευτεί στο μέλλον πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη κοινωνική ευαισθησία και σημείωσε πως "χρειάζεται αλλαγές προσώπων" και παράλληλα οργανωτικές αλλαγές.

«Τα πάντα είναι αντικείμενο συζήτησης, αν εκπληρωθούν οι πολιτικοί όροι», δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πάντως ότι χρειάζεται αναθεώρηση της προγραμματικής συμφωνίας. 

"Για να μπούμε με πολιτικά πρόσωπα πρέπει να συμφωνήσουμε στην πολιτική. Το πρώτο είναι το 'όχι άλλα μέτρα'. Το δεύτερο είναι ότι έχουμε παρουσιάσει ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, έχουμε βάλει σε μια σειρά τι πρέπει να γίνει. Νομίζω ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να υιοθετηθεί" σημείωσε.

Όσον αφορά τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τον Αντώνη Σαμαρά  λέγοντας ότι «κάνει πολύ καλή δουλειά».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης