Το Επιμελητήριο Αχαϊας προβάλλει το Καρναβαλικό Εργαστήρι

Στο πλαίσιο των σταθερών και δυναμικών βημάτων που επιχειρεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» να επενδύσει και να θέσει γερά θεμέλια στην ανάπτυξη του κορυφαίου θεσμού, του Πατρινού Καρναβαλιού, έχει ως σύμμαχό της και θερμό συμπαραστάτη της το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Η σύσφιξη των σχέσεων και η αρμονική συνεργασία των δυο φορέων εγκαινιάστηκε ήδη με την ανάρτηση στο portal του Επιμελητηρίου Αχαΐας ανακοίνωσης σχετικά με τη δράση του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικών και Καρναβαλικών Κατασκευών του Δήμου Πατρέων και τη δυνατότητα παραγωγής στοιχείων προς πώληση ή ενοικίαση, τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια με Δήμους, φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες τους οποίους εφοδιάζει ανάλογα με τις ανάγκες τους, καθώς και την παραγωγή και διάθεση των αναμνηστικών προϊόντων του Πατρινού Καρναβαλιού.

H πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Αχαΐας αποκτά πρόσθετη ιδιαίτερη σημασία αφού με τον τρόπο αυτό προβάλλεται το Καρναβαλικό Εργαστήρι αλλά και οι δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού σε έναν τεράστιο αριθμό επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και στα υπόλοιπα Επιμελητήρια της χώρας, που με τη σειρά τους μπορούν να πληροφορούν σχετικά τα μέλη και τις επιχειρήσεις τους.

Έτσι το Πατρινό Καρναβάλι περνά σε ένα εκτεταμένο δίκτυο προβολής και μάλιστα σε ενδιαφερόμενους της αγοράς, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη και οικονομικά αποδοτικούς καρπούς για το Καρναβαλικό Εργαστήρι και το Πατρινό Καρναβάλι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Το Επιμελητήριο Αχαΐας, υποστηρίζει και προβάλλει την επιχειρηματική δραστηριότητα που παρουσιάζει το Εργαστήρι Καλλιτεχνικών και Καρναβαλικών Κατασκευών Δήμου Πατρέων.

Το Καρναβαλικό Εργαστήρι Δήμου Πατρέων λειτουργεί από το 1988 και είναι ο χώρος στον οποίο κατασκευάζονται τα άρματα οι καρναβαλικές κατασκευές υποστήριξης εκδηλώσεων, ο αποκριάτικος διάκοσμος πόλης, στοιχεία αστικού εξοπλισμού, σκηνικά θεάτρου κά.

Έχει τη δυνατότητα παραγωγής στοιχείων προς πώληση ή ενοικίαση και με αυτό το σκοπό συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με Δήμους, φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες τους οποίους εφοδιάζει ανάλογα με τις ανάγκες τους. Οι δυνατότητες του Εργαστηρίου παρουσιάζονται στο σύντομο κατάλογο που επισυνάπτεται.

Στα πλαίσια αυτά ενημερωθείτε για τα καλλιτεχνικά προϊόντα που κατασκευάζει και ανακαλύψετε ευκαιρίες συνεργασίας».

Μάλιστα στο τέλος της ανακοίνωσης ο αναγνώστης παραπέμπεται αυτόματα στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.