Στο 9ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ το Μικτό Φωνητικό σύνολο Vocal Πάτρας

Το Μικτό Φωνητικό σύνολο Vocal Πάτρας θα αναχωρήσει την ερχόμενη Παρασκευή για την Θεσσαλονίκη ώστε να συμμετάσχει στο 9ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που διοργανώνεται το χρονικό διάστημα από 10 έως 12/5/2019 από την χορωδία «Κοραής» της Θεσσαλονίκης.

Το Μικτό Φωνητικό σύνολο Vocal Πάτρας σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα λάβει μέρος τραγουδώντας το Σάββατο 11/5/2019 στις 11.30- 13.30 στην επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης.

• Το βράδυ της ίδια ημέρας στις 20:00 το Μικτό Φωνητικό σύνολο Vocal Πάτρας θα τραγουδήσει στο κυρίως μέρος του Φεστιβάλ στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ένα πρόγραμμα τραγουδιών Μιούζικαλ και κινηματογραφικών soundrack. Το ρεπερτόριο είναι χορογραφημένο από την χορογράφο και καθηγήτρια χορού κα Ασπασία Πολυμενάκου

Οι εμφανίσεις του Συνόλου θα πραγματοποιηθούν υπό την διεύθυνση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας και μαέστρου Κατερίνας Πολυμενάκου ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει η Ναταλία Δασκαλοπούλου.