Τριανταφυλλόπουλος: «Το έργο του ΧΥΤΑ κινδυνεύει να "βαφτεί με αίμα"»

Εξ'αφορμής των συνεχιζόμενων και εντεινόμενων κινητοποιήσεων στην Δυτική Αιγιάλεια κατά της κατασκευής Χ.Υ.Τ.Α στην θέση "Παπανικολού" και της "επέμβασης" δυνάμεων των ΜΑΤ στην περιοχή του  Ερινεού,  ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή", Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Η Δημοτική αρχή της Αιγιάλειας, "έσπειρε ανέμους" - για τον Χ.Υ.Τ.Α Παπανικολού - και τώρα "θερίζει θύελλες"!

Οι διαμαρτυρίες  των κατοίκων και φορέων της επίμαχης γεωγραφικής ενότητας, δεν είναι τελικά "τα πέντε-δέκα άτομα" που υποτιμητικά έλεγε επί τόσο καιρό ο Δήμαρχος, κάνοντας πράξη, όσα προεκλογικά ο ίδιος είχε δεσμευτεί ν'αποτρέψει!

Η καλά στημένη επιλογή της θέσης "Παπανικολού" από παλαιότερους Νομαρχιακούς παράγοντες συνεπικουρούμενοι από τους τότε Δημάρχους Ερινεού και Συμπολιτείας δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει με "βούρδουλα"!

Κατά συνέπεια είναι πασιφανές, πως η "μαϊμού" διαδικασία επιλογής της τοποθεσίας από τη μία και το προεκλογικό "δούλεμα" του σημερινού Δημάρχου  από την άλλη...έφεραν τα ΜΑΤ στις Καμάρες και όχι βέβαια η αντίδραση των κατοίκων!

Καλούμε τον κ. Θεοδωρακόπουλο να πει δημόσια, αν συμφωνεί με την "επέμβαση" των ΜΑΤ και κυρίως αν άρχισε να νιώθει καθόλου τύψεις για ένα αναγκαίο μεν περιβαλλοντικό έργο, που κοντεύει να βαφτεί με αίμα"!