Τετραήμερο με… υψηλές επισκέψεις

Κόμματα logo

Στην Πάτρα Βενιζέλος, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Καμμένος, και Κουβέλης και λίγο πριν τις εκλογές, Τσίπρας. Επί ποδός η τοπική ΕΛ.ΑΣ., για το φόβο επεισοδίων.

Την Πάτρα θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για να μιλήσουν σε συγκεντρώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής προεκλογικής τους καμπάνιας.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου αναμένεται η επίσκεψη στην Πάτρα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος θα έχει επαφές με τοπικά κομματικά στελέχη καθώς και με τους υποψήφιους βουλευτές και θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, αλλά σε… κλειστό χώρο, που μάλλον θα είναι το γήπεδο της ΕΑΠ.

Το πρωί της ίδιας μέρας εξάλλου, θα επισκεφθεί την Πάτρα ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών, Πάνος Καμμένος.

Επίσης το Σάββατο 28 του μήνα, προσδιορίστηκε από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ΔΗΜ.ΑΡ., ότι θα είναι η μέρα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη στην Αχαΐα.

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Απριλίου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Πάτρα. Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και στις 6:30, στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει ομιλία του.

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην Πάτρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Το συγκεκριμένο τετραήμερο αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που θα κληθεί να αποτρέψει πιθανές εκδηλώσεις οργής εναντίον των πολιτικών αρχηγών που θα έρθουν στην Πάτρα.

Τέλος, ο Αλέξης Τρίπρας θα μιλήσει την Παρασκευή 6 Μαΐου στην Πάτρα, κλείνοντας εδώ την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι και υποψήφιος στην Αχαΐα.