Τασία Μανωλοπούλου : Γιατί κατέρχομαι στις ευρωεκλογές

"Μπορεί να είμαι μια... πανελληνίως άγνωστη, ωστόσο ένα ξερω : Ότι στους δύσκολους καιρούς ο καθένας πρέπει να δίνει την δική του μάχη κόντρα σε όσα οδυνηρά ζούμε". Η Τασία Μανωλοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξή της που θα μεταδοθεί σε 5 αθηναϊκά κανάλια ("Ε". Κόντρα. Blue Sky, κ.α) αλλά και σε αρκετά περιφερειακά εξηγεί για τί κατέρχεται υποψήφια για την Ευρωβουλή με την "Ένωση για την Πατρίδα" των Πολύδωρα, Ψωμιάδη, Ζώη και φυσικά... Νικολόπουλου!

"Κάθε άνθρωπος είναι ίσος με όλους τους υπόλοιπους μόνο σε δυο περιπτώσεις" είπε η κυρία Μανωλοπούλου. Στον θάνατο ακι την... ψήφο. "Ο Σαμαράς και ο κάθε πολίτης έχουν από μία ψήφο. Είναι ίσοι μπρος στην κάλπη. Συνεπώς ερωτώ : Θέλουμε να σταματήσει αυτός ο κατήφορος; Το μπορούμε στις 25 Μαίου".

Η κυρία Μανωλοπούλου εξήγησε ότι μπήκε στην πολιτική πριν 19 χρόνια όταν παντρεύτηκε τον Ν. Νικολόπου "που δίπλα του... σπόυδασα" 'οπως είπε, ενώ κατήγγειλε τις διώξεις κατά των πολυτέκνων (η ίδια έχει 4 παιδιά), ενώ υπενθύμισε ότι στην Τ.Α όπου εξελέγη δυο φορές πρώτη από όλους  σε ψήφους (2006 και 2010), πήρε ένα σοβαρό βάπτισμα πυρός για να διαχειρίζεται πολιτικά την κοινωνική καθημερινότητα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο κ. Νικολόπουλος ο οποίος είπε : "Στο ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του το εγκατέλειψαν και το έστειλα στο 4% μη αντέχοντας την προσβλητική πορεία προς την εξαθλίωση. Μου είναι αδιανόητο ότι δεν θα σκεφτούν αντίστοιχα και οι της ΝΔ".