Παρουσιάζονται απόψε από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας οι υποψήφιοι των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο

Στις 7:00 σήμερα το απόγευμα  στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα) διοργανώνεται η 2η Διευρυμένη Τακτική Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαίας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Νομού, η Οργανωτική Υπεύθυνη, τα Συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών, η Νεολαία, οι υποψήφιοι βουλευτές, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν με την παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Δυτική Ελλάδα και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων της Π.Ε. ΑΧΑΊΆΣ.

Επίσης θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι της Δυτικής Ελλάδας των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία μιας πρώτης δια ζώσης γνωριμίας με τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί η Εκλογική Επιτροπή Αγώνα του κόμματος στην Αχαΐα για την κρίσιμη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών 2024.

Παράλληλα θα γίνει εκτενής συζήτηση για την προετοιμασία των προκριματικών εκλογών, μια διαδικασία πρωτόγνωρη για την χώρα, που θα εξελιχθεί στις 14 Απριλίου «υβριδικά», δηλαδή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα του κόμματος (izyriza) αλλά και με κάλπες που θα στηθούν κατά τόπους για όσους δεν επιλέξουν την ψηφιακή ψηφοφορία.

Την εισήγηση της συνεδρίασης θα κάνει ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.