Μιλώντας με την Αλίνα Γκυντίλλου που σώζει περιουσίες οφειλετών με τον εξωδικαστικό ρύθμισης χρεών

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός είναι μια λύση αρκεί να αποτανθεί ο οφειλέτης στο σωστό Γραφείο - Η Αλίνα Γκυντίλλου μας eξηγεί πως μπορεί κανείς να σώσει την περιουσία του και να περιορ΄σιει τις οφειλές τους. Τι πρέπει να ξέρετε δηλαδή

Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, τα Funds δεν δείχνουν κανένα έλεος όταν έχουν απέναντι τους οφειλέτες. Μετρούν τις εγγυήσεις (π.χ. ένα ακίνητο) και χωρίς να ενδιαφερθούν για την δεινή θέση του δανειολήπτη, για το πόσα χρήματα έχει ήδη πληρώσει (πολλές φορές έχει δώσει πάνω από το κεφάλαιο) και βάζοντας ανύπαρκτους εξωπραγματικούς τόκους (δεν τους ελέγχει κανείς...) και ζητούν την αξία του ακινήτου χωρίς εκπτώσεις.

Πότε τα Funds μοιάζουν ανθρώπινα; Όταν δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Τότε κάνουν εκπτώσεις γενναίες και ότι πάρουν. Ωστόσο λύση υπάρχει παρά την απάνθρωπη πρακτική των Funds. Η "Μ" επικοινώνησε με την κυρία Αλίνα Γκυντίλλου, που καθημερινά διεκπαιρεώνει αιτήματα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού και έχει σώσει οφειλέτες και περιουσίες. Η ίδια εξηγεί: 

"Ειλικρινά, προτρέψω τους οφειλέτες να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για ρύθμιση των χρεών τους μέσω του εξωδικαστικου μηχανισμού ρύθμισης οφειλών καθώς με τις τελευταίες τροποποιήσεις που έχουν εισάγει στην πλατφόρμα υπάρχει για τους ευάλωτους οφειλέτες σίγουρη πρόταση αναδιάρθρωσης από τις τράπεζες υπάρχει καλύτερο κούρεμα και υπάρχει φυσικά η οριστική απαλλαγή από τον άγχος και την αγωνία του κάθε οφειλέτη από τις νομικές συνέπειες του να χρωστάει τόσο σε πιστωτές όσο και στο δημόσιο. Με την ένταξη στον εξωδικαστικό σταματούν να υπάρχουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί και κατασχεμένοι λογαριασμοί.

Είναι σημαντικό ο οφειλέτης να πάει στον σωστό διεκπεραιωτή. Στον κλάδο ρύθμισης οφειλών υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι "επαγγελματίες" χωρίς γνώση του χειρισμού της πλατφόρμας με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή του οφειλέτη που θα τον εμπιστευτεί.

Έχω αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις εξαπατημένων πολιτών με άκαρπα αποτελέσματα στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού καθώς απευθύνθηκαν μέσα στην αγωνία τους σε μη εξειδικευμένους χειριστές .
INFO: Η κυρία Αλίνα Κίκινα, εργάζεται μαζί με τον δικηγόρο Πατρών Πιτσινη Σπυρίδωνα. Κκαθημερινά διεκπεραιώνει με απόλυτη επιτυχία συμβάσεις αναδιάρθρωσης οφειλών εξαντλώντας κάθε δυνατό πλεονέκτημα υπέρ του οφειλέτη

- Μαιζώνος 32 και Κανάρη. Τηλ. 694 562 1804.