Οι τριβές στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ ξεκίνησαν από την Πάτρα

Κόκκινο πανί αποτελούν για τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ στην Πάτρα ο βουλευτής Ν. Τσούκαλης και μια ομάδα πέντε περίπου στελεχών τα οποία θεωρούνται εμπνευστές και υπεύθυνοι για να συρθεί το κόμμα στην εκτρωματική επιλογή του να δηλώσει «παρών» στην ψήφιση των μέτρων και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Ο Βουλευτής του κόμματος στην Αχαΐα και ο πυρήνας των στελεχών που ελέγχει,  θεωρείται ότι πρωτοστάτησαν – ξεκινώντας από την Αχαΐα – και περνώντας στη συνέχεια σε άλλα …κανάλια ,προκειμένου να γίνει το «παρών» σημαία του κόμματος με τις γνωστές συνέπειες τόσο για το μέλλον του όσο και για την Ελληνική κοινωνία.

Την ίδια ώρα η κοινοβουλευτική παρουσία του κ. Τσουκαλη με αποκορύφωμα τα όσα είπε ή για την ακρίβεια  προσπάθησε να πει στις κρίσιμες συνεδριάσεις για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό, αποτελούν μια ακόμα αιτία  τριβών στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ στην Πάτρα και την Αχαϊα γενικότερα καθώς οι τοποθετήσεις του κρίνονται ως κάτω του μετρίου αλλά και ως μνημείο αλλοίωσης της πολιτικής φυσιογνωμίας και των θέσεων που μέχρι σήμερα είχε  το κόμμα.

Πολλά από τα στελέχη και φίλους του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστερά χαρακτηρίζουν επιεικώς απαράδεκτη την παρουσία του κ. Τσούκαλη ενώ  άτομα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και  προσχώρησαν αηδιασμένα στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη ,  δηλώνουν πως  ποτέ δεν περίμεναν πως με την μετακίνησή τους στο συγκεκριμένο χώρο, θα ήταν μάρτυρες μια ιστορικής  πολιτικής «κωλοτούμπας» η οποία εκφράστηκε δια στόματος του Αχαιού βουλευτή.