Νίκος Ανδρουλάκης από Αχαϊα: “Μια αυτόνομη Αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη”

Στην Αχαϊα βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας περιοδείας του, στη Δυτική Ελλάδα, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νωρίτερα σήμερα – παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του βουλευτή Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου – επισκέφθηκε το σώμα Εθελοντών Διασωστών & Πυροσβεστών στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όπου και συνομίλησε με μέλη που του εξέθεσαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και την στήριξη που χρειάζονται από την Πολιτεία για να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης, συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαϊας, με κύριο θέμα, τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα, στην αρχή της σύσκεψης, από τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, έγινε αναφορά και στο Νίκο Τσούκαλη, που έφυγε από τη ζωή χθες και βύθισε άπαντες σε πένθος.

Στις 19.30 θα βρεθεί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην κοπή πίτας της Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» για την Περιφ. Δυτ. Ελλάδας (επικεφαλής Σπύρος Σκιαδαρέσης) στο Ξενοδοχείο Αστήρ.