Μήπως βιάζεται ο κ. Χρυσοχοΐδης;

Όχι στην μετατροπή της ΜΟΜΑ σε κέντρο μεταναστών από τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κ. Ν. Νικολόπουλο. Μιλώντας στον ΜΑΧ FM, ο κ. Νικολόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζεται να περάσει λίγος χρόνος ώστε να γίνουν κατανοητές οι προθέσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη, όμως:

* Γιατί σπεύδει ο υπουργός να δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση σε ένα τέτοιο θέμα; Οι εκλογές είναι ζήτημα ολίγων εβδομάδων. Η Βουλή κλείνει σύντομα.

* Τι νόημα έχει να δημιουργηθούν.... 30 τέτοια κέντρα σε όλη την επικράτεια; Και γιατί και στα νότια της χώρας; Θα τους επιτρέπουν την κάθοδο πριν τους μεταφέρουν;

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας χθες στο Mega είπε ότι ο σχεδιασμός είναι να συγκεντρώνονται οι μετανάστες σε αυτά τα οργανωμένα κέντρα και στη συνέχεια να απελαύνονται παίρνοντας και ένα "χαρτζιλίκι" (!). Επ' αυτού ο κ. Νικολόπουλος είπε: "Είναι η άποψη ενός μόνο ανθρώπου. Δεν έχει ερωτηθεί κανείς, ούτε είναι συντονισμένη κυβερνητική απόφαση. Κατά την γνώμη μου κάθε ενέργεια πρέπει να σταματήσει αμέσως και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν - γιατί όντως υπάρχει πρόβλημα - να είναι συλλογικά και από μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή".