Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στα νοσοκομεία της περιοχής

ΣΥΡΙΖΑ-Σακοράφα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η ανοιχτή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Κ. Αχαΐα, με ομιλητές τη βουλευτή Β’ Αθηνών Σοφία Σακοράφα και τους Βασίλη Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτές Αχαΐας. Τη συζήτηση συντόνισε ο Τάσος Γιακουμής, ενώ συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Αντύπα, Κώστας Σπαρτινός, Γιάννης Γκόβας και Χρήστος Λιαρομμάτης.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν, πως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και πραγματική δυνατότητα την επομένη των εκλογών η αριστερή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί με το λαό στο προσκήνιο και διαμορφωτή των εξελίξεων. Την Παρασκευή η Σοφία Σακοράφα, μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επισκέφτηκε την ΑΒΕΞ, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε πολύμηνη επίσχεση εργασίας, με τους οποίους συζήτησαν για πάνω από μία ώρα τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο τους αλλά και ειδικότερα στην επιχείρηση που τους έχει απλήρωτους για πολλούς μήνες. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί την ΔΕΥΑΠ όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους στην Δημοτική επιχείρηση.  

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα νοσοκομεία του «Αγ. Ανδρέα» και του Ρίου και μίλησε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία.

Στην τέταρτη «επέτειο» από το σεισμό του 2008, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  που αποτελούσαν η Σοφία Σακοράφα και οι υποψήφιοι Αχαΐας, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Χατζηλάμπρου, Τάσος Γιακουμής.  Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΑΖΑ-ΕΚΜ επισκέφθηκαν τους χώρους του Νοσοκομείου, πήραν «γεύση» από το κεντρικό κτίριο-γιαπί και συνομίλησαν με δεκάδες εργαζόμενους για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Κοσμόπουλο ο οποίος τους ενημέρωσε για την κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος.  

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου έγινε ενθουσιωδώς δεκτό από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και συζήτησε με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Απ. Λέτσιο τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, παρουσία των εργαζομένων.

«Η υγεία απαξιώνεται, δεν είναι πλέον δωρεάν και δεν είναι κοινωνικό αγαθό» τόνισαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον διοικητή του Νοσοκομείου.