Ι. Λαϊνιώτης: Όαση στο πολιτικό σύστημα οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Ι. Λαϊνιώτης Υποψήφιος βουλευτής Ν. Αχαΐας-Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο Πάνος Καμμένος και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι μια όαση στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Το κόμμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη των πολιτών να ξεφύγουν από τον παλαιοκομματισμό και την διαφθορά. Κυρίως δημιουργήθηκε από την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου, αφού μόνο ο Π. Καμμένος έχει εξηγήσει πειστικά τι πρέπει να γίνει". Αυτό μετέφερε σε συγκεντρώσεις φίλων του στο Αίγιο - είναι η γενέτειρά του - ο Γιάννης Λαϊνιώτης που κατέρχεται ως υποψήφιος με το Καμμένο.

Ο κ. Λαϊνιώτης υποστήριξε ότι αν και νέο κόμμα, τα ποσοστά που παίρνουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" αποδεικνύουν ότι εκπροσωπεί και εκφράζει ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών. "Ο Πάνος Καμμένος δεν ψήφισε ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο μνημόνιο. Υπήρξε συνεπής και τόλμησε να μιλήσει έγκαιρα και με ειλικρίνεια. Αυτό έχει εκτιμηθεί" υπογράμισε ο αχαιός πολιτευτής.

Για την δική του συμμετοχή ως υποψήφιος ο κ. Λαϊνιώτης είπε: "Σε τόσο δύσκολους καιρούς δεν πρέπει κανείς να ολιγωρεί. Είμαι χρόνια φίλος με τον Πάνο Καμμένο και αποδέχθηκα την πρότασή του. Πιστεύω ότι μέσω μνημονίου τα χειρότερα έχονται. Πρέπει να αντισταθούμε...