Δημ. Τριανταφυλλόπουλος: Η κυβέρνηση "Σαμαρά" διαψεύδει τις "Κασσάνδρες" και στηρίζει το Αυτοκινητοδρόμιο Αχαϊας

Με αφορμή την τελική υπογραφή ένταξης του "Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας" στον Αναπτυξιακό Νόμο, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη,ο Πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Μετά από χρόνιους αγώνες, η Αχαία, βρήκε την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης "Σαμαρά" , πετυχαίνοντας - εν μέσω βαθιάς κρίσης και ύφεσης - την χρηματοδοτική υποστήριξη κατασκευής του "Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας", με την οριστική ένταξη του έργου στον Αναπτυξιακό νόμο. Έτσι ολοκληρώθηκε μία προσπάθεια που ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και τώρα η ευκαιρία είναι στα χέρια των τοπικών ιθυνόντων να την αξιοποιήσουν προς όφελος ολόκληρης της περιοχής, με επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Τίποτε βέβαια δεν θα είχε τελεσφορήσει τώρα, αν το 2005 ο τότε Υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν είχε θέσει την βάση των προδιαγραφών του Αυτοκινητοδρομίου στα "μέτρα" της Πάτρας κι ακολούθως - το 2008- ο διάδοχος του Υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είχε υπογράψει την χωροθέτησή του στις "Ρέντες" Χαλανδρίτσας!

Σήμερα η Κυβέρνηση "Σαμαρά" διαψεύδει τις "Κασσάνδρες" που ήθελαν να υποκύπτει στα περίεργα κελεύσματα εφοπλιστικών κύκλων για δημιουργία του έργου στην Δραπετσώνα! Η στήριξη της Αχαΐας ήταν θέμα συνέπειας των προεκλογικών εξαγγελιών και ικανοποιούμαστε από την εν λόγω απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης".