Αίγιο: Ο κ. Μουτούσης στο πλευρό του Γρ. Τριανταφυλλόπουλου

Στην Αιγιάλεια οι ζυμώσεις για τα δημοτικά έχουν προ πολλού ξεκινήσει. Πόσο μάλλον τώρα που οι προθέσεις της κυβέρνησης να στήσει τη κάλπη και εννέα μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2018, υποχρεώνει τους πρωταγωνιστές των δημοτικών να επιδιώκουν τη δυνατή καλύτερη ετοιμότητά τους.

Ίσως τη πρώτη δυνατή διαρροή για τις κινήσεις στα δημοτικά, να αποτελεί η είδηση που μόνο απαρατήρητη δε μπορεί να περάσει, ότι στο πλευρό του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου θα είναι ο Δημήτρης Μουτούσης.

Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στα δημοτικά όχι μόνο για την Ενότητα του Ερινεού αλλά και γενικότερα… αντιλαμβάνονται τη βαρύτητα της υποστήριξης της οικογένειας Μουτούση στον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.

Η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μουτούση σε φιλική συντροφιά την περ.Πέμπτη το βράδυ έγινε θέμα συζήτησης στα δημοτικά στέκια.

Μάλιστα το aigialeiapress.com επικοινώνησε με τον κ. Μουτούση ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι «Όσοι παρακολουθούν από κοντά τα δημοτικά …αντιλαμβάνονται για ποιό λόγο πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό του Γρηγόρη».