Το 11ο P.I.C.K. ΕΚΟ racing 100 έρχεται - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας

Το 11ο Pick Πάτρας έρχεται και στη συνέντευξη Τύπου που έγινε ήταν όλοι εκεί. Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν οι βουλευτές, οι φορείς, οι διοργανωτές, αλλά και οι χορηγοί που στηρίζουν την μεγάλη αυτή γιορτή της Πάτρας, τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

11 χρόνια P.I.C.K.

· Το 11ο P.I.C.K. ΕΚΟ racing 100 έρχεται στις 14-15/9 υπό την αιγίδα της

Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

· Μεγάλη δωρεάν συναυλία το Σάββατο βράδυ 14/9 με Έλλη Κοκκίνου και

Σάκη Αρσενίου

· Στην παρουσίαση ο Τάκης Πουρναράκης και ο Γιώργος Λιανός

· Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και θέαμα

· Παράλληλες δράσεις και event

Τέρμα τα γκάζια για το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 το οποίο ετοιμάζεται να μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε μια μεγάλη αγωνιστική πίστα προσφέροντας θέματα που κόβει την ανάσα.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε το 2009 και διένυσε μια δεκαετία με σημαντικές αλλαγές, συνεχώς εμπλουτιζόμενη με νέες ιδέες και νέα events, παρουσιάστηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο King George, παρουσία πολιτικών, φορέων και ανθρώπων των ΜΜΕ από την Αθήνα και την Πάτρα.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές θα συνεχίσει να συμβάλλει και στην επόμενη δεκαετία και να εξελίσσεται όπως και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Όπως αλλάζει η μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έτσι αλλάζει και το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε μέσα στην επόμενη δεκαετία και ηλεκτρικά καρτ.