Σήμερα το απόγευμα η διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν σήμερα το απόγευμα στις 7 στην πλατεία Γεωργίου οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που οργανώνονται από Δ.Ο.Ε., Ε.Λ.Μ.Ε. και Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.. Στις εκδηλώσεις θα πάρει μέρος και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, θα συμμετέχουν σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών, που γίνεται στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που οργανώνονται από Δ.Ο.Ε., Ε.Λ.Μ.Ε. και Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, διεκδικούν την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία, να μην εφαρμοστεί η απαράδεκτη τροπολογία της Υπουργού Παιδείας για τη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό και να μπει φραγμός στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών, που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη.