ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Διορία μέχρι την Παρασκευή στον υπουργό αλλιώς πάμε απρόσκλητοι στην Αθήνα για τρένο και Πατρών Πύργου

Τελεσίγραφο του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για την Πατρών Πύργου. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πελετίδης δήλωσε πως έχει δώσει περιθώριο στον υπουργό Κώστα Καραμανλή μέχρι την Παρασκευή για να κλειστεί ραντεβού. Αν αυτό δεν γίνει θα πάμε μόνοι μας απρόσκλητοι" είπε ο Δήμαρχος. ΄

Έχουμε πάρει ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή (σ.σ.για υπογειοποίηση σιδηροδρομικής γραμμής και Πατρών - Πύργου).

Ζητήσαμε συνάντηση πριν το Δημοτικό Συμβούλιο, τον ενημερώσαμε και μετά για την ομόφωνη απόφασή μας και ζητήσαμε και πάλι συνάντηση για να μην παρακολουθούμε το διάλογο από τα Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό θα ήταν και το λογικό. Να έχουμε απευθείας ενημέρωση από τον υπουργό. Παρ’ ότι τον «ενοχλούμε» σχεδόν καθημερινά, απάντηση από τον υπουργό δεν έχουμε πάρει.

Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν πάρουμε απάντηση θα πάμε ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ στην Αθήνα με τους φορείς και το Δημοτικό Συμβούλιο και θα κάνουμε την συνάντηση...΄΄

Την ίδια ώρα Δήμαρχοι της Ηλείας αλλά χωρίς τον Δήμαρχο Πύργου έχουν ήδη συναντήσει τον κ. Καραμανλή. Ο οποίος τους επανέλαβε τα γνωστά περί προσπάθειας ανάληψης του έργου από την Ολυμπία Οδό.

Την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος Πύργου αμφισβητώντας την κίνηση των άλλων Δημάρχων, κάλεσε σε πανηλειακό μέτωπο. Μάλιστα η  σγυκέντρωση που έγινε είχε μεγάλη συμμετοχή.

Ο Πύργος πιστεύει πως οι Αχαιοί παίζουν παιγνίδια. Μάλιστα αποφάσισαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε Πύργο και Σύνταγμα, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.