Και φέτος ο Κρυμμένος Θησαυρός της Πάτρας στα χέρια των καρναβαλικών πληρωμάτων

Οι καρναβαλιστές θα διοργανώσουν και φέτος το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, με την Ήρα Κουρή να συνεχίζει αυτή τη συνεργασία με τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού για τον ξεχωριστό αυτόν θεσμό της μεγάλης γιορτής της Πάτρας, από τη στιγμή μάλιστα που η συνταγή έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. 

Την περασμένη χρονιά που το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού διοργανώθηκε από τους καρναβαλιστές της Πάτρας και τα πληρώματα του πρώην ΑΣΟ, παρατηρήθηκε μία σημαντική βελτίωση σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Έγιναν δράσεις και εκδηλώσεις που ξεχώρισαν, ενώ υπήρξε μία εξωστρέφεια του όλου θεσμού. Η συμμετοχή των πληρωμάτων ήταν αυξημένη, ενώ τα παιχνίδια ξέφυγαν από κάποιους απαρχαιωμένους κανόνες και τρόπους διεξαγωγής τους, δίνοντας την δυνατότητα έτσι σε νέους καρναβαλιστές και γκρουπ να λάβουν μέρος.

Στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθεί και η φετινή διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού του 2020. Την διοργάνωση με βάση τους κανόνες που υπάρχουν θα αναλάβει το γκρουπ που κατόρθωσε πέρυσι να βρει τον Κρυμμένο Θησαυρό και αυτό δεν είναι άλλο από το πλήρωμα του 222, με επικεφαλής τον Αρίστο Σταθόπουλο.

Η ομάδα αυτή συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια στο Πατρινό Καρναβάλι, θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά γκρουπ πλέον της διοργάνωσης που έχει πάρει αρκετά βραβεία και έχει διακριθεί με τις ιδέες και τις εμπνεύσεις του, κυρίως στον τομέα των καρναβαλικών κατασκευών, των αρμάτων και της καρναβαλικής αμφίεσης.

Ωστόσο, το γκρουπ αναμένεται να έχει συνεργασία και με όλα τα υπόλοιπα καρναβαλικά πληρώματα στην διοργάνωση, αλλά και στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που ο Κρυμμένος Θησαυρός διοργανώθηκε από τους Πατρινούς καρναβαλιστές και τα πληρώματα τους, ύστερα από το σχίσμα που είχε προηγηθεί στο καρναβάλι του 2018, όταν οι καρναβαλιστές είχαν προχωρήσει στην διεξαγωγή του δικού τους Συμπληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού.