Τουριστικές επενδύσεις στην... Καλαμάτα! (Η Πάτρα;)

Η Αχαία έχει... ξεχάσει τις τουριστικές επενδύσεις. Η πολλα[πλώς κατώτερη Καλαμάτα όχι. Το 13ο ξενοδοχείο του στον κόσμο και το τέταρτο στην Ελλάδα, μετά τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Τζια, ανακοίνωσε ο πολυτελής ξενοδοχειακός όμιλος Grace Hotels.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, Grace Kalamata, η οποία θα περιλαμβάνει και βίλες προς πώληση, προγραμματίζεται να λειτουργήσει το 2017. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Καλαμάτας, στην περιοχή της Βελίκας και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

«Ο συγκεκριμένος προορισμός αποτελεί ιδανική τοποθεσία για ένα ξενοδοχείο Grace. Η Καλαμάτα είναι μια αυθεντική και γοητευτική πόλη δίπλα στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος της περιοχής, σε συνδυασμό με τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις της Grace, θα προσφέρουν στους Ελληνες και ξένους επισκέπτες αξέχαστη διαμονή και αναμνήσεις», σημειώνει η εταιρεία.

Τι δεν έχει η Πάτρα από τα παραπάνω;