Ο Λευτέρης Βαρουξής υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Ο Λευτέρης Βαρουξής κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή αφού μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο με υψηλή μόρφωση της γνωστής οικογένειας Βαρουξή με την μακρά παράδοση στις εκδόσεις και τα ΜΜΕ, από την Ηλεία. Η ΝΔ Ελλάδα θα μπορεί πλέον να έχει  εκπρόσωπο στις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος περιγράφει σε πρώτο πρόσωπο την δική του υποψηφιότητα ως εξής:

"Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και στη συνέχεια απέκτησα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στα Mass Media στο Metropolitan University of London και το MBA μου στην ΑΣΟΕΕ. Eίμαι Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Ηλείας. Aπό μικρή ηλικία εισήλθα στον στίβο της πραγματικής οικονομίας, επιλέγοντας να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην πόλη που γεννήθηκα, τον Πύργο Ηλείας. Eίμαι περήφανος που αποτελώ την τέταρτη γενιά του μεγαλύτερου Δημοσιογραφικού Οργανισμού εκτός Αθηνών που προσφέρει πάνω από 100 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Η σημερινή Ελλάδα απέχει πολύ από αυτό, που εμείς ως νέα γενιά ονειρευόμαστε.Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων, όπου η Ν.Δ υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να συμβάλλει, έτσι ώστε να επικρατήσουν οι φιλελεύθερες ιδέες και να επαναπροσδιοριστεί δημιουργικά η θέση της χώρας μας, μετά την περιπέτεια των τελευταίων ετών. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω επάξια την γενιά μου, γνωρίζοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις στην Ευρώπη θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας μας. Ήρθε η ώρα της δικής μας γενιάς. Αρκεί να μας εμπιστευτείτε".