Λαθρέμπορος καπνού από την Αφιλοχία συνελήφθη στα Τρίκαλα

Τρέμουν δεκάδες «πελάτες» ενός 46χρονου λαθρέμπορου από την Αμφιλοχία που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, έχοντας μαζί του το… πελατολόγιό του στο οποίο φαίνεται σε ποιους πούλησε συνολικά δυόμισι τόνους (!) λαθραίου καπνού από τον Ιούλιο του 2013!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 46χρονος και ανακάλυψαν 39 νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 39 κιλών και 618 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρυμμένες προσεκτικά κάτω από τελάρα με φρούτα! Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε μαζί με το φορτίο του καπνού που εστάλη στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Το πιο πολύτιμο εύρημα, όμως, ήταν ένα σημειωματάριο που είχε μαζί του ο 46χρονος με ιδιόχειρες σημειώσεις που αναφέρονταν στις πωλήσεις καπνού συνολικού βάρους 2,5 τόνων που είχαν γίνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και τα χρηματικά ποσά που εισέπραττε από αυτές! Παράλληλα, έγραφε και το όνομα ενός 45χρονου ο οποίος του προμήθευε τις ποσότητες λαθραίου καπνού και τώρα αναζητείται για να συλληφθεί.