Κλειστό και πάλι το ¨Αντώνης Πεπανός¨ λόγο κρύου

Για ακόμη μία χρονιά και μόλις λίγες ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο του ΝΟ Πατρών με τον Πανιώνιο για την Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών το νερό στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας είναι παγωμένο. Αποτέλεσμα αυτού, το κολυμβητήριο να είναι κλειστό από σήμερα, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα σε ομάδες και αθλητές.

Το κακό, μάλιστα, είναι ότι ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά το πότε ακριβώς θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο, καθώς θα πρέπει να προηγηθεί η σχετική τροφοδοσία των δεξαμενών με αέριο.

Ο ΝΟΠ είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με την έννοια ότι το Σάββατο δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, εντός έδρας, με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Ο κος Κόντης επιβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει με την αδυναμία της Διοίκησης να προμηθευτεί αέριο για να ζεστάνει τις πισίνες. Ο λόγος είναι η απουσία προσωπικού για να στελεχώσει την επιτροπή προμηθειών όπως προβλέπεται από το Νόμο.

Ήδη ο κ. Κόντης έχει επικοινωνήσει με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας προκειμένου να παραχωρηθούν υπάλληλοι για την συγκρότηση της επιτροπής για να γίνει άμεσα ο διαγωνισμός. «Ευελπιστώ ότι αύριο-μεθαύριο, θα βγάλει την σχετική απόφαση για να προχωρήσουμε. Πιστεύω ότι θα προλάβουμε τον Σαββατιάτικο αγώνα του ΝΟΠ», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ.