Συγχωνεύτηκε η Intracom IT Services με την Intrasoft International

Intracom IT services

Ολοκληρώθηκε η διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της Intracom IT Services από την κατά 99,9999% εδρεύουσα στο Λουξεμβούργο θυγατρική της εταιρεία Intrasoft International, με ισχύ από τις 02.01.2012, όπως ανακοίνωσε η Ιntracom Συμμετοχών. 

Κατόπιν των ανωτέρω και από την ως άνω ημερομηνία (02.01.2012), η Intracom IT Services διαγράφεται από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών και το μετοχικό κεφάλαιο της απορροφώσας εταιρείας, στην οποία η Ιntracom Συμμετοχών συμμετέχει με ποσοστό 99,9984%, ανέρχεται στο ποσό των 1.552.600 ευρώ, διαιρούμενο σε 62.104 μετοχές, ονομαστικής αξίας 25 ευρώ η καθεμία.

Ως έχει ήδη αναφερθεί η συγχώνευση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του ομίλου Ιntracom Συμμετοχών για ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στις διεθνείς αγορές.

Το νέο διεθνές σχήμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη συσσωρευμένη ευρωπαϊκή εμπειρία του ομίλου και θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξή του στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης