Στουρνάρας: Ανάκαμψη; Εγώ λέω από Οκτώβριο...

Νέα... παράταση στην ανάκαμψη της χώρας αυτή την φορά από τον κ. Στουρνάρα υπ. Οικονομικών. Ενώ η κυβέρνηση μιλούσε για πρώτα σημαδια ανάκαμψης στο τέλος του εξαμήνου του 2013, (κυρίως λόγω τουρισμού ανακεφαλαιοποίησης τραπεζών κ.λπ.), ο κ . Στουρνάρας μετέθεσε χρονικά τα... καλά νεα άλλους 4 μήνες:

Από τον Οκτώβριο η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη βεβαιώνει ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» ενώ εκτιμά πως από το 2014 που, όπως λέει, θα είναι έτος ανάκαμψης, η κυβέρνηση θα μπορέσει να προχωρήσει σε διορθώσεις των αντιλαϊκών μέτρων που έχει λάβει.

Ο υπουργός Οικονομικών προκαλεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να δημοσιοποιήσει τι του είπαν Σόιμπλε και εκπρόσωποι του ΔΝΤ για τις θέσεις του. Ταυτόχρονα καλεί όσους διαφωνούν με τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα να του υποδείξουν κάποιον πιο δίκαιο τρόπο φορολόγησης.

Ακόμη ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν μπορούν αντικειμενικά να ανταποκριθούν στην φοροκαταιγίδα λέγοντας "δεν γίνεται αλλιώς".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης