Θ. Δούρος: Οι νέοι επιχειρηματίες να μην φοβούνται να ρισκάρουν

Ο κ. Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της DUR, συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο επιχειρηματικότητας νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και συγκεκριμένα στο πάνελ συζήτησης με θέμα «Οικογενειακή Επιχείρηση, προκλήσεις και ευκαιρίες».

Ο κ. Δούρος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του και την εξέλιξή του από την αρχή της ενασχόλησής του με την οικογενειακή επιχείρηση έως σήμερα και τόνισε πως αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις, ειδικότερα όταν ανέλαβε τα ηνία της εταιρίας.
Ακόμη, ο κ. Δούρος παρότρυνε τους νέους να «ρισκάρουν» και να μην φοβούνται τις αποτυχίες καθώς αποτελούν σημαντικό μάθημα και ευκαιρία εξέλιξης. Τέλος, αναγνώρισε τη σημαντική θέση των γυναικών στο σύγχρονο χάρτη των επιχειρήσεων -και ειδικά στις ηγετικές θέσεις- και επισήμανε ότι αυτό οφείλεται στον καινοτόμο τρόπο σκέψης τους και στην υψηλή διαπραγματευτική τους ικανότητα.
Ο κ. Θεόδωρος Δούρος, προωθώντας την προοδευτική φιλοσοφία της DUR, στηρίζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε πρωτοβουλία που εστιάζει στην ανάπτυξη και το διάλογο, ώστε να δημιουργηθεί γόνιμο έδαφος για την πρόοδο της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης